A ​végítélet gyermeke

  • Main
  • A ​végítélet gyermeke

A ​végítélet gyermeke

Ricardo Crosa
0 / 5.0
0 comments
Bạn thích cuốn sách này tới mức nào?
Chất lượng của file scan thế nào?
Xin download sách để đánh giá chất lượng sách
Chất lượng của file tải xuống thế nào?

Los ​Angeles háború kínozta városában a Sors szeszélye különös figurákat sodor egymás mellé. Egy tudathasadásos, rémült kislányt és egy gyermekét vesztett, embertársaitól elidegenedett nőt, a Beverly Hills-i Csillag Bázis gerilláját. A társadalom két számkivetettje hamar egymásra talál, de boldogságuk nem lehet hosszú életű és a Gépisten serege hamarosan szétdúlja azt a csipetnyi békét is, ami osztályrészük lehetett volna.


De vajon miért űzik a kislányt oly engesztelhetetlen megszállottsággal kiborgok légiói? És vajon ki az a titokzatos barát, aki minden éjszaka felbukkan, hogy a pirkadattal együtt nyoma vesszen és aki bámulatos módon uralni képes a lelketlen gépeket? Ki az a félelmetes Keresztember, akitől a kislány jobban retteg mindenki másnál? Vajon milyen titkokat rejt még a gyermek múltja?


Végül, amikor embertársaik is ellenük fordulnak, a párosnak új dilemmával kell szembesülnie. Kik az igazi ellenségek? Az emberek, vagy a kiborgok? A Keresztember otthonában ott a válasz, csak meg kell szerezni…

Năm:
2002
Nhà xuát bản:
Cherubion
Ngôn ngữ:
hungarian
ISBN 10:
9639346446
ISBN 13:
9789639346444
File:
EPUB, 203 KB
IPFS:
CID , CID Blake2b
hungarian, 2002
Đọc online
Hoàn thành chuyển đổi thành trong
Chuyển đổi thành không thành công

Từ khóa thường sử dụng nhất